Kunnen piekerkwartieren echt helpen?

Kunnen piekerkwartieren echt helpen?
17 april 2020 Henrike Weerstand
In Emoties

In het lanceren van onze nieuwe piekertraining Nooit meer piekeren kregen we een vraag over piekerkwartieren. Hoe effectief zijn die nou eigenlijk, werken ze? Psycholoog Henrike beantwoordt deze vraag vandaag in het filmpje hieronder.

Wat zijn piekerkwartieren eigenlijk? Het is een kwartier waarin je al je gedachten zonder limiet op papier schrijft zonder daarover te oordelen. Je houdt niks achter, je schrijft echt alles op, een kwartier lang. Je doet dit op een rustige plek waar je niet gestoord kan worden.

Een piekerkwartier kan werken, maar alleen in de juiste context en op een juist tijdstip.

Hoe zit dat precies? En welke tips heeft Henrike om een piekerkwartier tot een succes te maken? Beluister het in onderstaande video! (geluid aan)

Wil je leren nooit meer te piekeren? Meld je aan voor onze e-training Nooit meer piekeren en leer met de juiste tools en handvatten om te gaan met je omstandigheden, zorgen en je gedachten daarover. Op dit moment hebben we een actie: je krijgt met de kortingscode lente €10 euro korting! Klik hier.

Image by Monoar Rahman Rony from Pixabay

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*