Contact

Henrike heeft haar eigen praktijk als holistisch psycholoog. Je kunt bij haar terecht met alle vragen, klachten en problemen over leven, werk en liefde. Ze biedt jou een plek waar elke vraag gesteld mag worden, geen vraag is vreemd of vaag. Samen gaan jullie op zoek naar het antwoord op jouw vragen en de oplossing voor jouw klachten.

Op Henrike’s website kun je een persoonlijke afspraak maken.

Lees ook: Van aanrijding tot het schrijven van Intuïtief Eten, Henrike’s verhaal.

website: coach-psycholoog.nl
Instagram: henrikeweerstand
e-mail: henrike@intuitieflevenacademie.nl

Sharon is intuïtief voedingscoach en runt het online platform VoedZo over gezond eten met ondersteunende recepten en een persoonlijke maaltijdplanner. Koken is haar passie en ze maakt graag gezonde maaltijden zo praktisch mogelijk, geschikt voor iedereen. Om echt een master in de keuken te worden, kun je met de recept illustraties stap voor stap oefenen en je eigen kookboek creëren. Voor de maaltijdplanner, gezonde weekmenu’s en online coaching klik je hier.

Lees ook: Van voedingshypes naar Intuïtief Eten, Sharons verhaal

website: VoedZo.nl
Instagram: sharonnuman
e-mail: sharon@intuitieflevenacademie.nl

De inhoud op intuïtieflevenacademie.nl

De inhoud op intuïtieflevenacademie.nl mag niet worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming.

Disclaimer

Aan de informatie op Intuïtieflevenacademie.nl kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is zorgvuldig samengesteld naar beste weten. Intuïtieflevenacademie.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheden. Intuïtieflevenacademie.nl raadt u altijd aan een (natuurgeneeskundig) arts te raadplegen als u gezondheidsklachten heeft. Stop nooit uw medicatie of met het advies van uw arts/specialist zonder het raadplegen van uw arts/specialist.

Overige gegevens

KvK63765624
BTW NL855391091B01
Rabobank 0174.1610.42