Doe mee: 40 dagen positivi-tijd

Doe mee: 40 dagen positivi-tijd
16 februari 2021 Sharon
In Intuïtief Leven

Morgen begint de veertigdagentijd. Traditiegetrouw nemen miljoenen mensen de veertigdagentijd voor Pasen een tijd van bezinning en soberheid. Wij wilden deze gelegenheid nemen om samen met jullie 40 dagen positivi-tijd aan te gaan!

Voor een positievere mindset, en positiever in denken, doen en spreken.

Waarom gaan voor 40 dagen positivi-tijd?

Mensen die positief gestemd zijn, ervaren minder lichamelijke klachten en zijn daadwerkelijker gezonder! Zo geven positieve mensen aan dat ze minder fysieke pijn ervaren. Maar ook de ontstekingswaarden, bloeddruk en hartslag zijn lager. Positiviteit gaat niet om het ontkennen van problemen, maar juist het positief bekijken van teleurstellingen en tegenvallers. Je focust je op mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden.

Er ontstaat meer ruimte voor positieve emoties zoals plezier, hoop, tevredenheid, dankbaarheid en liefde. Het mooie van positiviteit is dat je het kunt laten groeien. Je kunt het zien als een spier die je traint. Je wordt er steeds beter in. Je komt dan in een opwaartse spiraal terecht. Hier krijg je uiteindelijk weer meer energie van, en meer succes op werk en in je sociale contacten.

En het is niet alleen voor jou! Met positiviteit kleur je de wereld om je heen een stukje mooier. Positieve mensen worden namelijk niet alleen gezien als prettige en fijne personen, maar het werkt ook aanstekelijk. Jouw positiviteit helpt anderen dus ook weer positiever te zijn!

Doe je met ons mee met 40 dagen positivi-tijd?

Wat gaan we doen: 40 dagen lang hebben wij een mooie positieve affirmatie voor je klaarstaan. Deze komt samen met een dagelijkse meditatie over deze positieve affirmatie. Deze ontvang je via de mail. Op deze manier stap je in die opwaartse spiraal naar meer positiviteit in je leven.

Daarnaast hebben we een Instagram account speciaal voor de mensen die meedoen aan 40 dagen positivi-tijd. Hier delen we extra tips, trucs en ondersteuning om je te helpen positieve stappen te zetten in deze 40 dagen. Je krijgt toegang tot dit account wanneer je je hebt aangemeld.

Doe je met ons mee?
Wil je de wereld een stukje positiever kleuren?
Wil je jezelf helpen op die opwaartse spiraal?
Meld je vandaag aan, want we beginnen morgen!

Klik hier om je direct aan te melden.

Liefs,
Sharon en Henrike

Comments (2)

  1. Anita 3 jaar geleden

    “Klik hier om je direct aan te melden”
    Dit lukt bij mij niet helaas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*