Intuïtief eten in de quarantaine periode

Intuïtief eten in de quarantaine periode
6 april 2020 Sharon
In Nieuws

Hele dagen thuis zitten kan voor velen best een uitdaging zijn. Je bent de hele dag thuis en eten is altijd binnen handbereik. Dat ben je misschien niet gewend!

Niet alleen op gebied van eten, maar ook wanneer je kinderen ook thuis zijn, misschien je partner en je niet je normale ritme hebt qua werk, gezin en planning. En wanneer al deze gebieden wat onrustiger zijn, kun je ook weer merken dat je extra langs de voorraadkast loopt. Het heeft een wisselwerking op elkaar.

Toch is intuïtief eten juist ook in deze periode heel behulpzaam. Intuïtieve eters kunnen zich makkelijker aanpassen aan veranderende omstandigheden. Je bent meer in contact met je gevoel, met je lichaam. Je bent op zoek naar je behoeften en probeert daarnaar te luisteren.

Happinez schreef er een mooi artikel over met de titel: Intuïtief eten, juist in deze periode. Klik op de link om het artikel te lezen.

Ben jij benieuwd wat intuïtief eten voor jou kan betekenen? Meld je aan voor onze gratis training en ontdek hoe het jou kan helpen, juist ook in deze tijd 🙂

Image by Anrita1705 from Pixabay

Intuïtief eten – eet gezond, geniet en voel je goed in je lijf! Wil jij ontdekken wat intuïtief eten voor jou kan betekenen? Meld je aan voor onze gratis training! Start vandaag.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*